2105551489 6932676019 Θέση Χαβώση, Μαγούλα
hero image
 
 
 
 
 
 
Xylodomi
Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Τύπου Μαγούλα Αττικής


Η επιχείρησή μας “Xylodomi” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Μαγούλα, δραστηριοποιείται από το 2001 με ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, προσφέροντας κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους.

Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, με φαντασία και πολύ μεράκι, δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, σύνθετα, κρεβατοκάμαρες, έπιπλα παιδικού δωματίου αλλά και οποιοδήποτε έπιπλο και ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων καθώς και λούστρα επίπλων.

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας,

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να έρθει στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας παρουσιάσει τις προτάσεις του.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας, ενώ μέσα από 3d σχέδιο, μπορείτε να έχετε την εικόνα του τελικού αποτελέσματος. 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε έπιπλο και ξυλουργική κατασκευή, στο στυλ αλλά και στο σχέδιο που επιθυμείτε.
Οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους, την χρήση υλικών υψηλής ποιότητας καθώς και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τη Μαγούλα και όλη την Αττική.