2105551489 6932676019 Θέση Χαβώση, Μαγούλα
hero image
 
 
 
 
 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Xylodomi | Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Τύπου Μαγούλα Αττικής


Η επιχείρησή μας “Xylodomi” η οποία βρίσκεται στη Μαγούλα Αττικής, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, μπορεί να κατασκευάσει ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, εισόδου, σαλονιού καθώς και βεστιάρια σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ανοιγόμενες ή συρόμενες ντουλάπες, εντοιχισμένες ή και όχι, σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή, λειτουργικές και εργονομικές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του χώρου σας. 

Οι ντουλάπες που κατασκευάζουμε ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης, μπορούν να διαθέτουν έξυπνα χαρακτηριστικά όπως συρτάρια με χωρίσματα, κρεμάστρες, παντελονοθήκες, γραβατοθήκες και ότι άλλο επιθυμείτε προκειμένου να μπορείτε να τακτοποιήσετε τα ρούχα και τα αντικείμενά σας με άνεση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ -
Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τη Μαγούλα και όλη την Αττική.